Skip to main content

Marcin Sajdak

Even voorstellen

Ik geloof dat ieder mens de kracht in zich heeft om moeilijkheden en tegenslagen te overwinnen. Terugkeren naar het werk kan een uitdaging zijn, maar ik ben ervan overtuigd dat met de juiste ondersteuning en vastberadenheid succes bereikt kan worden.

Wat maakt jouw werk leuk?

Het werk van een mobiliteitscoach is leuk en vervullend vanwege de mogelijkheid om anderen te helpen, de variatie in taken, de persoonlijke groei, de empathie en verbinding, en het gevoel van voldoening dat voortkomt uit het zien van positieve veranderingen in het leven van cliënten..

Wat is jouw suggestie voor meer werkplezier?

Om meer werkplezier te ervaren, is het essentieel om betekenis in je werk te vinden, positieve relaties op te bouwen met collega’s en te streven naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Een goede balans tussen werk en privéleven en het vinden van erkenning voor je inspanningen dragen ook bij aan een plezierige werkomgeving.

De gouden tip op werkvlak die je graag wilt delen

Effectieve communicatie is de sleutel tot succes op de werkplek en kan bijdragen aan een positieve werkomgeving, betere samenwerking en het behalen van professionele doelen. Het is een vaardigheid die voortdurende aandacht en ontwikkeling verdient gedurende je hele carrière

Waar krijg jij energie van (op privé vlak)?

Ik haal de meeste energie uit de mogelijkheid om te zien hoe mijn kinderen opgroeien en zich ontwikkelen. Het is voor mij een bron van immense vreugde en inspiratie om getuige te zijn van hun groei, hun ontdekkingen en hun persoonlijke ontwikkeling. Het geeft me de kracht en motivatie om elke dag mijn best te doen en een positieve bijdrage te leveren aan hun leven.

Wil je in contact komen? Maak dan snel een afspraak 

DISCIPLINES

Re-integratie, verzuim, coaching

TAGS

Re-integratie adviseur, coach, verzuimadviseur

BEREIKBAARHEID

Face-to-face, Microsoft Teams, telefonisch, WhatsApp, e-mail
LINKEDINBEL ONSMAIL ONS