Skip to main content

Lisette Bruinstroop

Even voorstellen

In de trajecten die ik begeleid vind ik het erg belangrijk om oprechte aandacht te geven aan de kandidaat en samen een band op te bouwen. Wanneer een kandidaat zich gezien en op zijn gemak voelt is mijn ervaring dat een kandidaat zich beter kan openstellen. Dit geeft ruimte om zo goed mogelijk iemands mogelijkheden en kansen te onderzoeken. Daarbij schep ik duidelijkheid voor kandidaten door hands-on, praktisch en realistisch te werk te gaan. Wanneer er deuren sluiten, openen zich altijd ook weer nieuwe deuren. Dat laat ik kandidaten graag inzien. Naast mijn werk als re-integratie coach heb ik ervaring als leerwerk coach voor mensen met een fysieke of mentale beperking en een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit maakt dat ik ervaring heb met het begeleiden van diverse doelgroepen en een brede kennis heb van de (regionale) arbeidsmarkt.

Wat maakt jouw werk leuk?

Ik haal veel energie uit het contact met mensen. Als de kandidaat zelf positief in zijn of haar traject staat is dat prettig voor het verloop van het traject. Ik vind het een mooie uitdaging om iemand die aanvankelijk weerstand toont te motiveren zodat de kandidaat uiteindelijk met een goed gevoel het traject kan afsluiten. Dat iemand weer energie krijgt om aan het werk te gaan en weer terug kan gaan naar de eigen functie of kan starten in een andere functie, al dan niet bij een andere werkgever. Ik ben me ervan bewust dat dit een hobbelige weg kan zijn. Daarom hecht ik veel waarde aan de menselijke maat in de begeleiding van kandidaten.

Kan je een hoogtepunt uit je werk benoemen?

Een hoogtepunt van mijn werk is wanneer iemand binnen korte tijd kan geplaatst kan worden op een plek waar deze persoon helemaal tot zijn of haar recht komt en aan nieuwe toekomst kan bouwen.

Wat is jouw suggestie voor meer werkplezier?

Jezelf blijven ontwikkelen. Wanneer je jezelf blijft ontwikkelen behoud je plezier in je werk en blijft je werk uitdagend en plezierig.

De gouden tip op werkvlak die je graag wilt delen

Kijk naar je eigen mogelijkheden en niet naar je eigen beperkingen. Als je kijkt naar wat mogelijk is zal je zien dat er nog vele kansen zijn, die jij alleen maar hoeft te pakken.

Waar krijg jij energie van (privé gezien)?

Ik krijg energie van positieve mensen om me heen. Ik geniet van de tijd met mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast sport ik graag na een dag werken, dat is voor mij de ultieme ontspanning en ontlading. Maar ontspanning is voor mij ook voldoende tijd vrijmaken om te relaxen om goed in balans te kunnen blijven.

Wil je in contact komen? Maak dan snel een afspraak 

DISCIPLINES

Re-integratie, verzuim, coaching, loopbaanadvies

TAGS

Re-integratie adviseur, loopbaanadviseur, coach

BEREIKBAARHEID

Face-to-face, Microsoft Teams, telefonisch, Whatsapp, e-mail
LINKEDINBEL ONSMAIL ONS