Skip to main content

Loopbaanbegeleiding

Krijg inzicht in je ambities en talenten

Werk maken van werkgeluk

Vraag je jezelf af of je huidge baan (nog) bij je past of dat je de juiste stappen maakt op werkvlak? Dan is wellicht de tijd aangebroken om jouw mogelijkheden op werkvlak te verkennen. Wanneer je van baan wilt veranderen of een carriere switch overweegt is het van belang om je wensen, kwaliteiten, kennis, kunde, drijfveren, competenties en ambities goed in kaart te brengen. Wij helpen je graag met maatwerk loopbaancoaching. Op een laagdrempelige en betrokken manier gaan we op zoek naar jouw vragen, dilemma’s, beperkende gedachten, drijfveren en ambities op werkvlak en brengen deze in kaart. Dit doen we door naar je te luisteren, je te coachen (waar nodig), onderzoek te doen naar je kwaliteiten en ambities, je ontwikkelpunten in kaart te brengen en overzicht én richting te scheppen in jouw zoektocht. Samen schetsen we jouw toekomstplan en geven je inzicht hoe jouw persoonlijke doelen te realiseren.

Werk aan jezelf

Door te kiezen voor een loopbaancoaching traject zorg jij er dus voor dat je de juiste stappen maakt op werkvlak. Een goede volgende stap kan bijvoorbeeld zijn om op zoek te gaan naar een andere passende functie. Maar een passende vervolgstap kan ook zijn om door te gaan in dezelfde functie, met hernieuwde energie. Omdat je bijvoorbeeld leert hoe je in je werk beter je grenzen leert aangeven of hoe je je werk beter kan plannen zodat de werkdruk minder hoog wordt. Tijdens het Loopbaancoaching traject ben jij als werknemer aan zet en heb je zelf de regie. Onze ervaren en betrokken coaches bieden je betrokken begeleiding tijdens dit gehele proces. Onze begeleiding, coaching en workshops helpen je te groeien en je persoonlijke doelen te bereiken. Het draagt bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling en vormt daardoor een belangrijk onderdeel van jouw werkgeluk. Wacht dus niet langer en maak er werk van!

Waarom kiezen voor ValentineZ?

  • Persoonlijke 1-op-1 begeleiding
  • Ruime ervaring met re-integratie en coaching
  • Vaste (meertalige) coach tijdens het hele traject
  • Goede kennis regionale en actuele arbeidsmarkt

Professionele begeleiding op maat

Ons team met gekwalificeerde en betrokken coaches beschikt over verschillende specialismes. Onze focus op resultaat zorgt voor precies het juiste tempo, we versnellen als het kan en vertragen als het moet. Maar we bieden nog meer. Onze meertalige coaches bieden optimale begeleiding aan werknemers met diverse etnische en culturele achtergronden. Door onze no-nonsense attitude spreken wij duidelijke taal. In elke taal. Dat is onze kracht. En niet te vergeten. Wij zijn flexibel, creatief en beschikken over een gezonde nieuwsgierigheid. Wij doen graag een stapje extra en gaan verder waar anderen stoppen. Zo streven we samen naar meer participatie, diversiteit en duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.

Up to date

Ontzorgen, begeleiden en coördineren

Maatwerk

Mens is het vertrek- en middelpunt

Snelle doorlooptijd

Persoonlijke en activerende aanpak

Effectieve werkwijze

Resulteert in hoge slagingskansen

Stappenplan Loopbaanbegeleiding

Een werkgever kan een werknemer loopbaanbegeleiding aanbieden wanneer een werknemer vastloopt in zijn of haar carrière. ValentineZ kan worden ingeschakeld om de werknemer te begeleiden naar een andere passende functie of de eigen functie met meer energie uit te kunnen oefenen.

De intake bestaat uit een persoonlijke kennismaking tussen de werknemer en de mobiliteitsadviseur. We bespreken waarom de loopbaanbegeleiding is aangevraagd. Samen met de werknemer stellen we een trajectplan op en maken we inzichtelijk hoe we de ideale baan voor de werknemer kunnen vormgeven. We begeleiden en motiveren werknemers om de regie over de eigen loopbaan (terug) te pakken.

Tijdens het Loopbaanbegeleidingstraject gaan we op een laagdrempelige en persoonlijke manier op zoek naar vragen, dilemma’s, beperkende gedachten, drijfveren en ambities op gebied van de loopbaan. Zodra er een helder beeld is van de competenties en drijfveren van de werknemer vertalen we dit naar passend werk. We schetsen de ideale baan voor de werknemer en vergelijken deze met de huidige situatie. Past deze baan binnen de huidige organisatie? Is er enige aansluiting? Zijn er mogelijkheden om het werk bij de huidige werkgever interessanter te maken?

Een passende vervolgstap kan zijn op zoek te gaan naar een andere baan, maar ook het doorgaan in dezelfde functie, alleen dan met meer energie. Wij begeleiden de werknemer in dit proces. De werknemer is aan zet om de kansen te zien en te pakken.

Wij werken samen met:

Vragen?

Wij staan voor je klaar.

We horen graag waar de behoefte van de organisatie ligt en hoe we kunnen helpen in de huidige situatie. Ook vertellen we graag over onze aanpak en resultaten. Daar zijn we dan ook best trots op. Neem contact met ons op voor meer informatie of een eerste kennismaking.

Afspraak makenOfferte aanvragen