Skip to main content

Re-integratie, loopbaancoaching en outplacement

Jouw werk is ons werk

Professionele begeleiding op maat

Vanuit diverse locaties in Nederland adviseren, ondersteunen en ontlasten wij werkgevers en werknemers met kwalitatieve dienstverlening op het vlak van re-integratie, Outplacement, Loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling. Bij ons is de mens altijd het vertrek- en middelpunt. Dat zie je terug in de maatwerktrajecten die we samen met werknemers realiseren. Dat doen we tot grote tevredenheid van werknemers en werkgevers. Hoe? Door jouw traject centraal te stellen en werk te maken van jouw wensen en mogelijkheden op werkvlak.

Waarom kiezen voor ValentineZ?

  • Persoonlijke 1-op-1 begeleiding
  • Ruime ervaring met re-integratie en loopbaanbegeiding
  • Vaste (meertalige) coach tijdens het hele traject
  • Goede kennis regionale en actuele arbeidsmarkt

Jouw traject staat bij ons centraal

Ons team met gekwalificeerde en betrokken coaches beschikken over verschillende specialismes. Onze focus op resultaat zorgt voor precies het juiste tempo, we versnellen als het kan en vertragen als het moet. Maar we bieden nog meer. Onze meertalige coaches bieden optimale begeleiding aan werknemers met diverse etnische en culturele achtergronden. Door onze no-nonsense attitude spreken wij duidelijke taal. In elke taal. Dat is onze kracht. En niet te vergeten. Wij zijn flexibel, creatief en beschikken over een gezonde nieuwsgierigheid. Wij doen graag een stapje extra en gaan verder waar anderen stoppen. Zo streven we samen naar meer participatie, diversiteit en duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.

Onze diensten

Re-integratie spoor 2
Re-integratie spoor 3
Outplacement
Loopbaanbegeleiding

Up to date

Ontzorgen, begeleiden en coördineren

Maatwerk

Mens is het vertrek- en middelpunt

Snelle doorlooptijd

Persoonlijke en activerende aanpak

Effectieve werkwijze

Resulteert in hoge slagingskansen

Wij werken samen met:

Vragen?

Wij staan voor je klaar.

We horen graag waar de behoefte van de organisatie ligt en hoe we kunnen helpen in de huidige situatie. Ook vertellen we graag over onze aanpak en resultaten. Daar zijn we dan ook best trots op. Neem contact met ons op voor meer informatie of een eerste kennismaking.

Afspraak makenOfferte aanvragen