Skip to main content

Verzuimservice

Grip krijgen op verzuim

Werk maken van verzuimbeleid

Verbeter het verzuimbeleid en bevorder duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie met de inzet van onze praktische Verzuimservice. Verzuimbeleid optimaal begeleiden kan een flinke uitdaging zijn. Als werkgever doe je wat binnen je mogelijkheden ligt om het ziekteverzuim binnen de organisatie aan te pakken en onder controle te krijgen. Maar dat is niet altijd even makkelijk. Dit komt onder andere door de strenge wet- en regelgeving, maar ook omdat de werkdruk binnen bedrijven soms best hoog kan zijn. Door personeelstekorten neemt de druk op het personeel toe, met alle gevolgen van dien. Daarom helpen wij bedrijven om grip te krijgen op het verzuim binnen de organisatie.

Waarom kiezen voor ValentineZ?

  • Full-service verzuimoplossingen 
  • Begeleiden, opleiden en trainen
  • Ontzorgen, begeleiden en coördineren
  • Up to date kennis. van wet- en regelgeving

Visie en beleid

We begeleiden en instrueren organisaties hoe meer grip te krijgen op verzuim. Onze aanpak is praktisch, ons advies is persoonlijk en we leveren altijd maatwerk. Verzuimbegeleiding vraagt om een visie en beleid dat wordt gedragen en uitgedragen door leidinggevenden. Maar als managers hun handen vol hebben aan het uitvoeren van hun dagelijkse werkzaamheden, hebben ze in de praktijk niet altijd voldoende tijd om zieke collega’s te begeleiden. Wij staan voor deze leidinggevenden klaar met maatwerk advies. Want aan welke knoppen kan je als manager draaien om verzuim zo kort mogelijk te houden? En welke regels moet je altijd op het netvlies hebben? Of hoe motiveer je je medewerkers? Met onze betrokken verzuimbegeleiding, training en coaching worden managers en bedrijven stap voor stap beter in het oplossen van verzuim. Onze aanpak is praktisch, ons advies is persoonlijk en we leveren altijd maatwerk.

Altijd up to date

Ontzorgen, begeleiden en coördineren

Maatwerk trajecten

Mens is het vertrek- en middelpunt

Snelle doorlooptijd

Persoonlijke en activerende aanpak

Effectieve werkwijze

Resulteert in hoge slagingskansen

Deze partners gingen je voor:

 

Vragen?

Wij staan voor je klaar.

We horen graag waar de behoefte van de organisatie ligt en hoe we kunnen helpen in de huidige situatie. Ook vertellen we graag over onze aanpak en resultaten. Daar zijn we dan ook best trots op. Neem contact met ons op voor meer informatie of een eerste kennismaking.

Afspraak makenOfferte aanvragen