Skip to main content

Ons verhaal

Net zo benieuwd naar ons als wij naar jou?

Wie we zijn?

Wij zijn ValentineZ, een arbeidsmobiliteit- en re-integratiebureau waar potentieel, perspectief en participatie centraal staan. Sinds 2010 adviseren, ondersteunen en ontlasten wij vanuit diverse centrale locaties in Nederland bedrijven en (semi) overheidsinstellingen met onderscheidende, kwalitatieve dienstverlening op het vlak van verzuim, preventie, re-integratie 2e spoor, 3e spoor (ERD), outplacement, loopbaanbegeleiding, casemanagement, trainingen en workshops.

De huidige krapte op de arbeidsmarkt vraagt om een andere kijk op de inzet van arbeid. Samen met werknemers en werkgevers weten we hier al goed vorm aan te geven en worden we iedere dag nog een beetje beter. We vertellen graag hoe onze focus op potentieel, perspectief en participatie bijdraagt aan een inclusieve en duurzame arbeidsmarkt.

Potentieel, perspectief en participatie

Potentieel – Wij helpen werknemers omdenken en gebruik te maken van zijn of haar potentieel. Dit doen we door het blootleggen van en focussen op iemands benutbare mogelijkheden. In de praktijk zijn dat er vaak meer dan gedacht.

Perspectief – Wij denken in mogelijkheden én zien altijd perspectief. Wij hebben korte lijnen met het beroepsonderwijs, gedegen en actuele kennis van de (regionale) arbeidsmarkt en een groot netwerk binnen het bedrijfsleven. Dit draagt bij aan het bieden van perspectief op een passende, duurzame werkplek. Participatie komt dan ineens een stuk dichterbij.

Participatie – Wij begrijpen hoe belangrijk het voor werknemers is om te blijven participeren op werkvlak. Daarom helpen wij werknemers activeren door het vinden van een passende, duurzame werk(ervarings)plek. Wij doen er alles aan om werknemers op betrokken wijze te motiveren, activeren en werkgeluk te laten (her)vinden.

What’s in the name?

ValentineZ is vernoemd naar Valentine Prax. Valentine was de echtgenote van kunstenaar Ossip Zadkine. Toen Ossip in de Tweede Wereldoorlog moest vluchten, beschermde Valentine de kunstwerken van haar man. De naam ValentineZ is een eerbetoon aan een eigenzinnige vrouw die in moeilijke omstandigheden haar waarden trouw bleef en tot bloei kwam. Ze vertegenwoordigt precies datgene waar onze organisatie voor staat.

Wij werken samen met:

Vragen?

Wij staan voor je klaar.

We horen graag waar de behoefte van de organisatie ligt en hoe we kunnen helpen in de huidige situatie. Ook vertellen we graag over onze aanpak en resultaten. Daar zijn we dan ook best trots op. Neem contact met ons op voor meer informatie of een eerste kennismaking.

Afspraak makenOfferte aanvragen