Skip to main content

Naar werk

Op weg naar passend werk

Gedroomde doelen weer binnen bereik

Door ziekte heb je een tijdje niet gewerkt en ontvang je een uitkering, bijvoorbeeld een ZW, WW, WIA of een WAJONG. Je staat open voor een nieuwe leuke baan en bent actief op zoek naar een passende werkomgeving. Tot op heden is het je (nog) niet gelukt om die te vinden. Dan is het UWV Naar werk traject voor jou geschikt. In het UWV Naar werk traject gaan we samen op zoek naar een passende baan voor jou en komen jouw gedroomde doelen weer binnen bereik. Met een akkoord van het UWV gaan wij samen aan het werk.

Hoe ziet een Naar werk traject eruit?

We beginnen met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek maken we nader kennis, ontdekken we jouw wensen, ontwikkelpunten en (on)mogelijkheden. Aan de hand hiervan stellen we een maatwerk re-integratieplan op. In jouw plan staat beschreven wat jij nodig hebt om weer een passende betaalde baan te krijgen, wat we inhoudelijk gaan doen om dit mogelijk te maken en wat je kunt doen om je kansen te vergroten. Dit plan leggen we voor aan het UWV. Na akkoord van het UWV gaan we actief met elkaar aan de slag!

Waarom kiezen voor ValentineZ?

  • Wij maken werk van jouw mogelijkheden
  • Maatwerk: individuele begeleiding op maat
  • Vaste (meertalige) coach tijdens het hele traject 
  • Goede kennis regionale en actuele arbeidsmarkt

Van plan naar werk

Het UWV Naar werk plan bestaat uit 3 fases. In de onderzoeksfase sta jij centraal. We focussen op jouw mogelijkheden en interesses door het voeren van gesprekken en het doen van verschillende tests, zoals een beroepskeuzetest en persoonlijk profiel. Daarna kunnen we bepalen wat we moeten doen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Een specifieke cursus, training en/of scholing kunnen hier onderdeel van zijn. Dan volgt de sollicitatiefase. De 1 op 1 sollicitatiebegeleiding bestaat bijvoorbeeld uit het opstellen van een goed CV en een pakkende motivatiebrief, het oefenen met het voeren van sollicitatiegesprekken en het vinden van passende vacatures. De laatste fase bestaat uit de begeleiding tijdens het solliciteren. Zo komt die gedroomde baan eindelijk binnen bereik. 

Professionele begeleiding op maat

Wij bieden jou begeleiding met oprechte aandacht en enthousiasme. Onze meertalige coaches bieden optimale begeleiding aan werknemers met diverse etnische en culturele achtergronden. Door onze no-nonsense attitude spreken wij duidelijke taal. In elke taal. Dat is onze kracht. En niet te vergeten. Wij zijn flexibel, creatief en beschikken over een gezonde nieuwsgierigheid. Wij zorgen voor een traject dat je op het lijf is geschreven. Tijdens het traject is er voldoende ruimte voor coaching. Je leert het beste uit jezelf te halen, zelfverzekerder te worden en werk te maken van jouw mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zijn er voor jou!

Up to date

Ontzorgen, begeleiden en coördineren

Maatwerk

Mens is het vertrek- en middelpunt

Snelle doorlooptijd

Persoonlijke en activerende aanpak

Effectieve werkwijze

Resulteert in hoge slagingskansen

Stappenplan UWV Naar werk

Een Naar Werk-traject is erop gericht om werkzoekende te begeleiden naar een duurzame nieuwe baan.

Tijdens het intakegesprek wordt de hulpvraag en persoonlijke situatie van de werkzoekende besproken. Tijdens het gesprek kan de werkzoekende ervaren of er een klik is met de mobiliteitsadviseur. Wanneer de werkzoekende een traject bij ValentineZ wil starten wordt er een maatwerk trajectplan opgesteld, die volledig aansluit bij de persoonlijke situatie, wensen en behoeftes.

We stimuleren de werkzoekende om actief op zoek te gaan naar vacatures en passende bedrijven. De werkzoekende krijgt toegang tot ons online loopbaanportaal Jobport. Dit maakt het zoeken en vinden van vacatures eenvoudiger. Uiteraard ondersteunen we hierbij. Onze arbeidsmakelaars zijn gespecialiseerd in de lokale arbeidsmarkt en het creëren van kansen. We spreken in de zoektocht ook het netwerk van Amplooi aan. Zo creëren we ingangen bij onze warme contacten.

Tijdens het Naar werk traject begeleiden wij mensen op weg naar passend werk. Vanaf de eerste dag van het traject wordt er gezocht naar passende vacatures. De re-integratie adviseur en jobhunter zoeken actief mee en maken gebruik van ons goede netwerk en actuele kennis van de (regionale) arbeidsmarkt. Samen gaan we op zoek naar passende, kansrijke vacatures. Samen met de werkzoekende gaan we pro-actief aan de slag om de kans op een baan zo groot mogelijk te maken. Zo komt een passende functie steeds dichterbij.

Het doel is het vinden van een passende baan. We zetten alles op alles om het traject te eindigen met een duurzame plaatsing.

Wij werken samen met:

Vragen?

Wij staan voor je klaar.

We horen graag waar de behoefte van de organisatie ligt en hoe we kunnen helpen in de huidige situatie. Ook vertellen we graag over onze aanpak en resultaten. Daar zijn we dan ook best trots op. Neem contact met ons op voor meer informatie of een eerste kennismaking.

Afspraak makenOfferte aanvragen