Skip to main content

Ontzorgen, begeleiden en coördineren

Partner in verzuim

Partner bij verzuim en persoonlijke ontwikkeling

Wij zijn ValentineZ, een arbeidsmobiliteit- en re-integratiebureau waar potentieel, perspectief en participatie centraal staan. Sinds 2010 adviseren, ondersteunen en ontlasten wij vanuit diverse centrale locaties in Nederland bedrijven en (semi) overheidsinstellingen met onderscheidende, kwalitatieve dienstverlening op het vlak van verzuim, preventie, re-integratie 2e spoor, 3e spoor (ERD), outplacement, loopbaanbegeleiding, casemanagement, trainingen en workshops.

Altijd up to date

Ontzorgen, begeleiden en coördineren

Maatwerk trajecten

Mens is het vertrek- en middelpunt

Snelle doorlooptijd

Persoonlijke en activerende aanpak

Effectieve werkwijze

Resulteert in hoge slagingskansen

Samen komen we verder!

ValentineZ spreekt de taal van de werkgever en de werknemer en nog belangrijker, wij spreken duidelijke taal. In elke taal. Met onze kennis, ervaring en creatieve energie kunnen we tot nieuwe oplossingen komen die zowel de menselijke als zakelijke kant van het arbeidsmobiliteitsproces optimaal bewaken. ValentineZ werkt niet voor, maar samen met opdrachtgevers. Wij geloven in partnerships, want alleen samen komen we verder.

Streven naar duurzame inzetbaarheid

Organisaties en teams waarbij de focus ligt op de talenten van werknemers en de ontwikkeling en inzet daarvan, presteren beter dan organisaties waar dat niet zo is. Gezien de huidige krapte in de arbeidsmarkt en het hoge ziekteverzuim is het voor organisaties van belang om voldoende aandacht te besteden aan de vitaliteit van werknemers. Eén van de grootste redenen dat werknemers een hoge mate van stress en/ of burn-out klachten ervaren wordt gevoed door het gevoel dat er weinig grip is op persoonlijke ontwikkeling op het werk. Dat is een valkuil voor zowel werkgever als werknemer omdat het ervoor kan zorgen dat werknemers niet langer duurzaam inzetbaar zijn. Met de inzet van preventie in de vorm van begeleiding, coaching en workshops kan werkdruk binnen organisaties worden verlaagd, verzuim worden beperkt en (langdurige) uitval van werknemers worden voorkomen.

Waarom kiezen voor ValentineZ?

  • Beperken en terugdringen van langdurig verzuim
  • Verlagen van werkdruk door inzet van preventie
  • Maatwerktrajecten waarin de mens centraal staat
  • Vaste professionele coach tijdens duur van een traject
  • Professionele all-round dienstverlening

Onze diensten

Re-integratie spoor 2
Re-integratie spoor 3 (ERD)
Outplacement
Loopbaanbegeleiding
Arbeidsdeskundig onderzoek
Verzuimservice
Casemanagement

Vragen?

Wij staan voor je klaar.

We horen graag waar de behoefte van de organisatie ligt en hoe we kunnen helpen in de huidige situatie. Ook vertellen we graag over onze aanpak en resultaten. Daar zijn we dan ook best trots op. Neem contact met ons op voor meer informatie of een eerste kennismaking.

Afspraak makenOfferte aanvragen

Deze partners gingen je voor: