Skip to main content

Talentscan

Gebruik maken van talent en potentieel

Krijg inzicht in de talenten en ontwikkelpunten van werknemers

Personeel bepaalt in grote mate het succes van een organisatie. Daarom is het van belang dat werknemers in balans zijn en optimaal gebruik maken van hun potentieel. De talentscan geeft inzicht in de talenten van werknemers en een werkomgeving waarin die het beste tot uiting komen. Met de talentscan leert een werknemer zichzelf beter kennen. De talentscan maakt competenties en talenten zichtbaar, maar ook een eventuele disbalans of persoonlijke belemmeringen. Ook wordt duidelijk welke beroepen, branches en type bedrijven aansluiten bij het persoonlijke karakter van de werknemer.

Waarom kiezen voor ValentineZ?

  • Maatwerktrajecten waarin de mens centraal staat
  • Vaste meertalige coach tijdens duur van een traject
  • Professionele testen geven inzicht in (on)mogelijkheden
  • Groot netwerk en goede kennis van de arbeidsmarkt

Bewustwording van potentieel

De testresultaten en persoonlijke begeleiding staan centraal in het traject. De verkregen inzichten helpt werknemers bewust te worden van hun persoonlijke talenten en deze goed in te zetten. Daarnaast worden werknemers zich ervan bewust hoe ze binnen het team op de werkvloer passen én hoe ze binnen het team het beste tot hun recht kunnen komen. Al deze kennis en inzichten helpt werknemers in het nemen van de juiste vervolgstappen, met als doel hun persoonlijke talenten optimaal te benutten en het beste in zichzelf naar boven te halen. Dit zorgt voor tevreden werknemers, die meer in balans zijn op de werkvloer. En tegelijkertijd werk je als organisatie aan een flexibel en veerkrachtig personeelsbestand.

Up to date

Ontzorgen, begeleiden en coördineren

Maatwerk

Mens is het vertrek- en middelpunt

Snelle doorlooptijd

Persoonlijke en activerende aanpak

Effectieve werkwijze

Resulteert in hoge slagingskansen

Deze partners gingen je voor:

 

Vragen?

Wij staan voor je klaar.

We horen graag waar de behoefte van de organisatie ligt en hoe we kunnen helpen in de huidige situatie. Ook vertellen we graag over onze aanpak en resultaten. Daar zijn we dan ook best trots op. Neem contact met ons op voor meer informatie of een eerste kennismaking.

Afspraak makenOfferte aanvragen