Skip to main content

Missie en Visie

Benieuwd naar wat ons drijft?

Onze visie

Wij zien een wereld waarin mensen erop vertrouwen dat er altijd mogelijkheden en kansen zijn op de arbeidsmarkt.

Onze missie

Wij staan voor het openen van nieuwe kansen en mogelijkheden voor iedereen die een volgende stap in het werkleven wil of moet maken. Binnen de eigen mogelijkheden maar vaak voorbij de eigen verwachting!

ValentineZ code

Wij kunnen ons als geen ander verplaatsen in zowel de werkgever als de werknemer en doen dat zonder onze eigenheid te verliezen. We zitten als mens én professional aan tafel. Wij spreken duidelijke taal. In elke taal.

Bij alles wat we doen hanteren we de ValentineZ code, ons organisatie DNA, als uitgangspunt voor ons handelen.

  • Breng mensen verder!

    De volgende stap voor onze klanten en cliënten is altijd het vertrek- en het middelpunt. Daarbij kijken we dieper dan het oppervlak en voorbij het eigen verhaal. We verplaatsen ons hierbij in de ander en benaderen situaties vanuit menselijk perspectief.

  • Leg de lat hoog!

    Wat we doen, doen we goed. Soms origineel, soms conventioneel maar altijd functioneel en resultaatgericht. We ontzorgen, begeleiden en coördineren. We leggen de lat hoog voor onszelf en op de juiste hoogte voor de ander.

  • Wees echt en oprecht!

    Wij kunnen ons als geen ander verplaatsen in zowel de opdrachtgever als cliënt en doen dat zonder onze eigenheid te verliezen. We zitten als mens én professional aan tafel. Wij spreken duidelijke taal. In elke taal.   

Deze partners gingen je voor:

 

Vragen?

Wij staan voor je klaar.

We horen graag waar de behoefte van de organisatie ligt en hoe we kunnen helpen in de huidige situatie. Ook vertellen we graag over onze aanpak en resultaten. Daar zijn we dan ook best trots op. Neem contact met ons op voor meer informatie of een eerste kennismaking.

Afspraak makenOfferte aanvragen