Skip to main content

UWV

Samen werken aan
duurzame inzetbaarheid 

Wij maken werk van perspectief, potentieel en participatie

Wij begeleiden mensen met een uitkering die op zoek zijn naar passend werk. Ons team met gekwalificeerde en betrokken coaches begeleiden jou met oprechte aandacht en enthousiasme. Met een persoonlijk traject, volledig op maat.

Professionele begeleiding op maat

Onze meertalige coaches bieden optimale begeleiding aan werknemers met diverse etnische en culturele achtergronden. Door onze no-nonsense attitude spreken wij duidelijke taal. In elke taal. Dat is onze kracht. En niet te vergeten. Wij zijn flexibel, creatief en beschikken over een gezonde nieuwsgierigheid. Wij doen graag een stapje extra en gaan verder waar anderen stoppen.

Waarom kiezen voor ValentineZ?

  • Wij maken werk van jouw mogelijkheden
  • Maatwerk: individuele begeleiding op maat
  • Vaste (meertalige) coach tijdens het hele traject
  • Goede kennis regionale en actuele arbeidsmarkt

Samen streven naar duurzame inzetbaarheid

Dat we dit met succes doen zie je terug in het aantal trajecten die we begeleiden, de hoeveelheid plaatsingen die we realiseren en de tevredenheid van zowel de opdrachtgevers, werknemers en werkzoekenden waar we mee werken. Samen streven we naar meer participatie, diversiteit en duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zijn er voor jou!

Onze diensten

Arbeidsdeskundig

Up to date

Ontzorgen, begeleiden en coördineren

Maatwerk

Mens is het vertrek- en middelpunt

Snelle doorlooptijd

Persoonlijke en activerende aanpak

Effectieve werkwijze

Resulteert in hoge slagingskansen

Wij werken samen met:

Vragen?

Wij staan voor je klaar.

We horen graag waar de behoefte van de organisatie ligt en hoe we kunnen helpen in de huidige situatie. Ook vertellen we graag over onze aanpak en resultaten. Daar zijn we dan ook best trots op. Neem contact met ons op voor meer informatie of een eerste kennismaking.

Afspraak makenOfferte aanvragen