Skip to main content

ValentineZ organiseert op 20 juni 2024 een middag vol inspiratie over het thema duurzame inzetbaarheid. Zet deze datum dus in je agenda, want het wordt een inspirerende middag met gastsprekers Sander Luiten en Aukje Nauta die je een nieuwe en verrassende kijk op duurzame inzetbaarheid zullen geven.

Een nieuwe kijk op duurzame inzetbaarheid

Sander Luiten, trainer bij de vrouwen van AFC Ajax, maakt als trainer en coach in de topsport een verbinding met werkzaam zijn in de topsport én duurzame inzetbaarheid in het bedrijfsleven. Hij weet als geen ander om te gaan met druk en presteren als team.

Psycholoog, schrijver en spreker Aukje Nauta deelt vervolgens verhelderende inzichten waarom mensen op het werk soms lastig in beweging komen. Wat is de dieperliggende reden dat veel werkenden te weinig bezig zijn met hun duurzame inzetbaarheid? En vooral… hoe zou dat fundamenteel anders kunnen? Tijdens de lezing deelt Aukje Nauta inzichten en brengt een open dialoog op gang over duurzame inzetbaarheid. Ze doet dat met een mix van wetenschappelijk onderzoek, herkenbare, alledaagse voorbeelden, bevrijdende persoonlijke onthullingen en korte, activerende opdrachten.

Programma

  • 14:30 uur: inloop & ontvangst
  • 14:45 uur: welkom
  • 14:50 uur: Sander Luiten deelt zijn visie op het thema duurzame inzetbaarheid
  • 15:00 uur: lezing ‘Een nieuwe kijk op duurzame inzetbaarheid’ door Aukje Nauta
  • 16:00 uur: start dialoogsessie onder leiding van Aukje Nauta
  • 16:30 uur: afsluiting dialoogsessie
  • 16:40 uur: start borrel & mogelijkheid tot netwerken
  • 17:30 uur: Einde borrel

Meld je snel aan!

Alles is aanwezig om het een interessante middag te laten worden. Jij ook? Maak je interesse kenbaar door ons een mail te sturen. Wacht niet te lang, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Ja, ik kom graag naar het evenement!

Vragen?

Wij staan voor je klaar.

We horen graag waar de behoefte van de organisatie ligt en hoe we kunnen helpen in de huidige situatie. Ook vertellen we graag over onze aanpak en resultaten. Daar zijn we dan ook best trots op. Neem contact met ons op voor meer informatie of een eerste kennismaking.

Afspraak makenOfferte aanvragen