Skip to main content

Als arbeidsmobiliteits en re-integratiebureau, waar potentieel, perspectief en participatie, centraal staan maken wij graag onze ambities waar. Wij helpen mensen hun potentieel te zien en daar optimaal gebruik van te maken. Wij begeleiden mensen bij het denken in mogelijkheden én het zien van perspectief en daarnaast helpen wij mensen te participeren op de arbeidsmarkt.

Participatie is niet alleen van belang op de arbeidsmarkt, dit is ook van groot belang in het onderwijs. Wanneer jongeren de kans krijgen om te studeren helpt dit ze om hun potentieel te ontdekken en geeft dit ze perspectief op die gedroomde baan. Soms ontbreekt het jongeren aan financiële middelen om te studeren. Door toenemende armoede onder studenten, vallen jongeren de afgelopen jaren steeds vaker voortijdig uit, tijdens hun studie. Armoede resulteert vaak in een grotere kans op hardnekkige problemen op verschillende gebieden nu en in de toekomst. Zeer alarmerende signalen, wat ValentineZ betreft.

Armoede onder studenten groot maatschappelijk probleem

Daarom was ValentineZ afgelopen woensdag aanwezig bij de aftrap van de Expert bijeenkomst armoedebestrijding van Zadkine, waar diverse onderwijsprofessionals bijeen waren gekomen om zich voor dit groeiende probleem in te zetten. ValentineZ maakte van de gelegenheid gebruik om complimenten te maken richting de inzet van de diverse aanwezigen en daarnaast overhandigde Robert Moor (Directeur ValentineZ) namens ValentineZ een cheque aan Aniel Ramawadh (Lid van het College van Bestuur) en Jethro Bos (Directeur van het Startcollege) van Zadkine ten behoeve van het Zadkine Fonds.


“Met deze donatie maken we het (mede) mogelijk dat alle studenten een opleiding kunnen volgen in het beroepsonderwijs. Dit vergroot hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt aanzienlijk. Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om onze opdrachtgevers te bedanken, zonder onze gewaardeerde opdrachtgevers was deze donatie niet mogelijk geweest. Ook wil ik een oproep doen aan bedrijven om ook te doneren aan het Zadkine Fonds”.


Robert Moor – Directeur ValentineZ

Zadkine Fonds

Het Zadkine Fonds is een zelfstandige stichting die volledig afhankelijk is van donaties. Dit fonds is er voor studenten die te weinig of geen geld hebben voor leermiddelen zoals boeken, een laptop of werkkleding die nodig zijn om te kunnen studeren bij Zadkine. Met onze gift hebben we vele studenten kunnen helpen, maar er is nog meer hulp nodig. Doneer ook aan het Zadkine Fonds en geef studenten de mogelijkheid te studeren en hun ambities waar te maken.

Vragen?

Wij staan voor je klaar.

We horen graag waar de behoefte van de organisatie ligt en hoe we kunnen helpen in de huidige situatie. Ook vertellen we graag over onze aanpak en resultaten. Daar zijn we dan ook best trots op. Neem contact met ons op voor meer informatie of een eerste kennismaking.

Afspraak makenOfferte aanvragen