Skip to main content

Bülent Demir

Even voorstellen

Mensen die zich kwetsbaar durven op te stellen, dat zijn de soort mensen waar ik me graag onder begeef. Door een warme (empathische) benadering met veel aandacht voor het verhaal achter de kandidaat probeer ik altijd een authentieke band met de kandidaat op te bouwen. Een band gebouwd op wederzijds vertrouwen en een positieve instelling. Door een positieve houding te stimuleren probeer ik iemand in beweging te krijgen. Het mooiste resultaat is dat de kandidaat dankzij mij, naast de motivatie ook de inspiratie weet vinden bij de zoektocht naar een nieuwe baan. Dan ben ik als coach ECHT geslaagd.

Wat maakt jouw werk leuk?

Dat ik als coach de mogelijkheid heb om een positieve bijdrage te leveren aan het leven van een ander. Door de diversiteit in kandidaten en de afwisseling in mijn eigen werkzaamheden is geen dag hetzelfde. Daarnaast de leuke en inspirerende collega’s die altijd bereid zijn mee te denken. Een hand op je schouder op drukke momenten of een knuffel is absoluut geen uitzondering bij ValentineZ. Dit zorgt voor een oprecht warme familiesfeer.

Kan je een hoogtepunt uit je werk benoemen?

Ik heb een kandidaat mogen begeleiden met heel veel ervaring als zorgende. Dit deed ze al die jaren met een forse fysieke beperking waar ze vanaf heel jong al rekening mee moet houden. Door aanvullende fysieke beperkingen moest ze genoodzaakt stoppen met haar eigen werk. Dit was voor haar een grote teleurstelling. De onduidelijkheid over haar toekomst werd versterkt door de onzekerheid veroorzaakt door haar forse fysieke beperking. Door intensieve begeleiding en het toepassen van veel empowerment was ik in staat de kandidaat snel te motiveren. Met de juiste tools en mijn ondersteuning kroop ze binnen no-time uit het dal waar ze inzat. Haar positieve houding en toewijding hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat ze relatief snel een andere baan kon vinden. De onzekerheid was enorm bij aanvang van het traject, maar daar was na een aantal maanden weinig meer van over. Zij is heel erg blij met haar huidige werkgever en de nieuwe functie. Dit geeft mij als coach heel veel voldoening wetende dat ik hier een steentje aan heb kunnen bijdragen. 


Wat is jouw suggestie voor meer werkplezier?

Wijsheid komt in mijn geval echt met de jaren. Werkplezier was begin (en loop) van mijn carrière zeker geen vanzelfsprekendheid. Er was regelmatig sprake van een bepaalde disbalans tussen werk & privé. Doordat ik me vaak heb laten beïnvloeden door externe factoren zoals; geld, status, aanzien, etc. De intrinsieke motivatie ontbrak. Gaandeweg mijn loopbaan werd steeds duidelijker waar ik meer voldoening van kreeg en vooral ook welke aspecten van mijn werk ik minder kon waarderen. Meer de focus leggen op je eigen persoonlijkheid en interesses i.p.v. de eerder genoemde externe factoren waar velen zich op blind staren. Dit zou mijn suggestie zijn voor meer werkplezier. Het heeft in elk geval voor mij gewerkt. 


De gouden tip op werkvlak die je graag wilt delen

Blijf authentiek en vooral trouw aan jezelf. Dit is (naast je competenties) wat jou als persoon bijzonder maakt en de echte onderscheidende factor. Probeer daarnaast ook vooral te genieten van het proces waarmee je toewerkt richting je idealen. De te bewandelen route wordt dan een stuk aangenamer.

Waar krijg jij energie van (privé gezien)?

Familie & vriendin, vrienden, sport en muziek 

Wil je in contact komen? Maak dan snel een afspraak 

DISCIPLINES

Coaching, Re-integratie, loopbaanadvies, sales, 2e spoor, werkfit, empowerpent

TAGS

Re-integratiedeskundige, loopbaanadviseur, coach, commercieel professional

BREIKBAARHEID

Face-to-face, telefonisch, Whatsapp, e-mail, Microsoft Teams

CERTIFICERING

Het Re-integratie dossier
LINKEDINBEL ONSMAIL ONS