Skip to main content

Dianne Doolaard

Even voorstellen

Mijn oprechte interesse in de mens heeft mij op deze plek gebracht. Na jaren met veel plezier te hebben gewerkt op het vlak van marketing en communicatie heb ik het roer omgegooid en realiseer ik de droom die ik altijd heb gehad ‘het echt iets voor ander mogen betekenen’.

Als enthousiaste en gedreven re-integatieadviseur breng ik graag samen met de kandidaat alle mogelijkheden in kaart en gaan we voor het bereiken van doelen die misschien niet meer voor mogelijk werden gehouden. Ik help mensen weer in hun kracht te komen en de regie over het leven terug te pakken.

Wat maakt jouw werk leuk?

Het contact met mensen, ieder met een eigen achtergrond. En ieder met een eigen uitdaging op werkvlak. Het opbouwen van een band met een kandidaat en ontdekken wat iemand nodig heeft om de regie over zijn of haar leven terug te pakken. Dat vind ik heel mooi en dankbaar werk. De diversiteit in taken en het schakelen met verschillende partijen maakt dat geen dag hetzelfde is.

Kan je een hoogtepunt uit je werk benoemen?

In mijn werk heb ik te maken met mensen die voor een uitdaging staan op werkvlak en vaak ook op persoonlijk vlak. Wanneer je uitvalt als gevolg van medische beperkingen is dat geen eigen keuze. Hoe ga je daar mee om? Hoe accepteer je dat? Hoe kom je weer in je kracht te staan? En hoe ontdek je wat er bij je mogelijkheden past? Dat alles samen ontdekken is voor mij een hoogtepunt met als kers op de taart het bereiken van iemand persoonlijke doelen, zoals bijvoorbeeld die gedroomde baan.

Wat is jouw suggestie voor meer werkplezier?

Wanneer je je werkdag positief start krijg je daar vaak ook weer iets positiefs voor terug. Humor zorgt ook voor meer (werk)plezier en energie. Bewaak daarnaast je grenzen en blijf altijd in gesprek met je collega’s en leidinggevende.

De gouden tip op werkvlak die je graag wilt delen

Ieder mens heeft kwaliteiten, als je ontdekt waar je kracht ligt kan je dit zowel privé als zakelijk gebruiken. Breng je (werk)gerelateerde doelen in kaart en bedenk hoe je deze doelen kunt realiseren. Dit kan je persoonlijke groei en werkplezier bezorgen..

Waar krijg jij energie van (op privé vlak)?

Tijd doorbrengen met mijn gezin, familie en vrienden. Reizen is daarnaast voor mij een hele fijne manier om nieuwe indrukken op te doen. Ook buiten zijn en genieten van de natuur geeft mij nieuwe energie.

Wil je in contact komen? Maak dan snel een afspraak 

DISCIPLINES

Re-integratie, verzuim, empowerment, coaching, 2e spoor

TAGS

Re-integratie adviseur, coach, verzuimadviseur

BEREIKBAARHEID

Face-to-face, Microsoft Teams, telefonisch, Whatsapp, e-mail
LINKEDINBEL ONSMAIL ONS