Skip to main content

Hassan Kasmi

Even voorstellen

Ik ben iemand die graag wil helpen. Helpen bij het bereiken van het doel van een coachee. En dat wil ik met begrip, advies en af en toe met humor doen. Luchtigheid vind ik heel prettig en dat vertellen mijn cliënten ook regelmatig. Ik merk dat de onderwerpen zelf best zwaar kunnen zijn. Stress/burn-out, ziektes, wegvallen van (sociale) zekerheden, ongelukkig in privé situatie, zoekend naar balans, problemen met collega’s en zo zijn er nog meer voorbeelden. Bij elk gesprek zie ik dingen die wringen bij mensen. Persoonlijk en zakelijk verlangen of verdriet en rouwverwerking. En dat kan anders. Makkelijker, mooier, handiger, effectiever. Humor en provocatief coachen zonder reservering en zonder vooroordeel helpt dan om je bewust te maken van jouw mogelijkheden, je keuzes, talent en kracht.

Wat maakt jouw werk leuk?

Mensen fascineren mij. Ik geloof in verandering en ik geloof in mensen. Ik geloof dat wij ons potentieel beter kunnen gebruiken. Onze manier van denken en hoe onze gedachten onze gevoelens kunnen aansturen. Ik vind het prachtig dat we invloed kunnen hebben op hoe we ons voelen en hoe we in bepaalde situaties reageren. Ik geloof dat we ons gedrag kunnen veranderen door onszelf beter te leren kennen en begrijpen. Ik wil getuige zijn van het moment van begrip, het is een van de mooiste momenten om te zien, te ervaren.

Kan je een hoogtepunt uit je werk benoemen?

Zonder wrijving geen glans: Het ervaren hoe dieptepunten kunnen transformeren naar hoogtepunten vind ik elke weer magisch om mee te maken. Gebeurtenissen in het leven, hoe moeilijk en onplezierig ook, leiden vaak tot nieuwe paden die we “gedwongen” zijn te bewandelen. Het zorgt voor een nieuwe blik op het leven, nieuwe keuzes, inzichten en vaak een verbetering.

Wat is jouw suggestie voor meer werkplezier?

We hebben geen invloed op het verleden, de buitenwereld, andere mensen en wet en regelgeving. Het goede nieuws: dit is het enige waar we geen invloed op hebben. Onze manier van denken kunnen we wel veranderen. En als je weet dat jouw denken jouw gevoelens aanstuurt en deze weer jouw gedrag beïnvloeden dan begrijp je wel hoeveel invloed je op je eigen leven hebt. Ben je ongelukkig in het werk? Neem dan het heft in eigen handen en probeer te achterhalen wat je zelf kunt doen om weer met plezier naar het werk te gaan.

De gouden tip op werkvlak die je graag wilt delen

Blijf in gesprek. In gesprek betekent dat je je gevoelens, vrede en onvrede uit, maar ook openstaat en luistert naar een ander. Blijf in gesprek met je leidinggevende, met je collega’s, je partner, je naasten maar vooral met jezelf.

Waar krijg jij energie van (privé gezien)?

Ik krijg energie van de natuur, van het buiten zijn. Een wandeling door het bos, duinen, nieuwe plekken ontdekken geeft me rust en energie. Maar ook het samen tijd doorbrengen met mensen die me dierbaar zijn doet me goed.

Wil je in contact komen? Maak dan snel een afspraak 

DISCIPLINES

Re-integratie, BWW, verzuim, coaching, loopbaanadvies, loopbaancoaching, outplacement, workshops, advies, specialisme Niet aangeboren hersenletsel (NAH)

TAGS

Re-integratiedeskundige, loopbaanadviseur, coach, verzuimadviseur, trainer

BEREIKBAARHEID

Face-to-face, Microsoft Teams, telefonisch, Whatsapp, e-mail
LINKEDINBEL ONSMAIL ONS