Skip to main content

Izabella van Luin

Even voorstellen

Een positieve (levens)houding, resultaatgerichtheid en betrouwbaarheid zijn mijn persoonlijkheidskenmerken. Als re-integratiecoach help ik mijn cliënten bij het vinden van een andere passende baan. Dit doe ik door in gesprek te achterhalen waar hun ambities en drijfveren liggen, weerstanden te doorbreken, een luisterend oor te bieden en hen te ondersteunen, te adviseren en te motiveren gedurende het proces van het vinden van een andere baan. 

Wat maakt jouw werk leuk?

Mensen! In een baan waarin ik mensen kan adviseren en motiveren, voel ik me als een vis in het water. Waar ik echt blij van word is dat ik mensen in beweging kan zetten door te luisteren en structuur te bieden. Dat je een wezenlijk verschil kunt maken in het leven van mensen. De voldoening komt voort uit het helpen van mensen zodat ook zij weer voldoening kunnen ervaren. Geen dag is hetzelfde.

Kan je een hoogtepunt uit je werk benoemen?

In een moeilijk gesprek waarin iemand veel weerstand toonde, kon ik op een vriendelijke maar duidelijke manier negatieve patronen doorbreken. Tot een relatie opbouwen met een cliënt die zich veilig genoeg voelt om zichzelf te zijn in een traject en de cliënt plaatsen in nieuw passend werk. Dankbaarheid ven mensen geeft mij positiviteit en volheid in mijn werk.

Wat is jouw suggestie voor meer werkplezier?

Zoek werk dat dicht bij je staat en waar je energie van krijgt in plaats van kosten.


De gouden tip op werkvlak die je graag wilt delen

Zoals Mary Poppins zei: “Everything is possible, even the impossible”. Je kunt je bestemming misschien niet van de ene op de andere dag veranderen, maar je kunt wel van richting veranderen, bijvoorbeeld door je te richten op wat je nog wel kunt.


Waar krijg jij energie van (privé gezien)?

Ik hou van mijn kinderen en ik kijk met passie naar hun proces van opgroeien, naar de keuzes en stappen die ze in hun leven zetten. Ik ben gelukkig als het goed met hen gaat. Ik geniet ook van de kleine dingen en kleine momenten, zoals ons huis, buiten zijn, naar muziek luisteren, een boek lezen, vriendschappen, familie, vakanties en dansen.

Wil je in contact komen? Maak dan snel een afspraak 

DISCIPLINES

Re-integratie, Casemanager CROV, verzuim, 2e spoor traject, loopbaanadvies, coaching, recruitment, relatiebeheer, specialisme begeleiding werknemers met kanker

TAGS

Re-integratiedeskundige, 2e spoor coach, loopbaanadviseur, coach, verzuimadviseur, recruiter, relatiebeheerder, casemanager

BEREIKBAARHEID

Face-to-face, Microsoft Teams, telefonisch, Whatsapp, e-mail

CERTIFICERING

Arbeidsdeskundige Casemanager CROV, Basisopleiding voor Intercedente ABU (SEU examen), VCU (Veiligheid Checklist Uitzendorganisaties) Basistraining Casemanager Verzuim
LINKEDINBEL ONSMAIL ONS