Skip to main content

Ogai Peigham

Even voorstellen

“Ik ben ervan overtuigd dat ieder individu onbenut potentieel bezit. Met de juiste begeleiding kan dit potentieel tot volle bloei komen. Als coach is het mijn missie en passie om dit te realiseren en mijn kandidaten te begeleiden naar een nieuwe professionele fase. Ik ben een mensenmens en koester het vermogen om verbinding te maken. Mijn krachten liggen in mijn empathisch vermogen, luistervaardigheid en de bereidheid om mijn kandidaten uit te dagen, te inspireren en te motiveren wanneer dat nodig is. Mijn werk geeft zin aan mijn leven en ik voer het met liefde en plezier uit.”

Wat maakt jouw werk leuk?

“Interactie met mensen, het horen van hun verhalen – soms ontroerend, soms pijnlijk, soms inspirerend, altijd divers. Daarnaast geniet ik enorm van het gezamenlijk streven naar een doel met mijn kandidaten. Het is fascinerend om praktische tools aan te reiken, hen in beweging te brengen en te assisteren bij het vinden van een nieuwe baan. De zoektocht naar een nieuwe carrière is uitdagend, en juist die uitdaging geeft mij energie.”

Kan je een hoogtepunt uit je werk benoemen?

“Ik heb het voorrecht gehad om een cliënt te begeleiden die zowel mentaal als fysiek uitgeput was, voornamelijk door de innerlijke strijd veroorzaakt door haar eigen gedachten. Al snel merkte ik op dat mijn cliënt nooit had geleerd om verantwoordelijkheid te nemen voor haar eigen gedrag; ze wees altijd met de vinger naar anderen. Door middel van mijn begeleiding heb ik haar bewust gemaakt van dit patroon, waardoor ze veel minder in de strijd met zichzelf leefde. Binnen enkele weken herwon ze haar actieve levenshouding en vond ze een nieuwe baan.”

Wat is jouw suggestie voor meer werkplezier?

“Leven vanuit dankbaarheid en bewondering voor alles en iedereen! Hoewel niet elke dag even plezierig is, horen ook die momenten erbij. Als je goed zoekt, zul je ontdekken dat zelfs negatieve ervaringen positieve bijdragen kunnen hebben; het hangt af van je perspectief. Zoals het gezegde gaat, ‘Het leven is net als een frikandel, je moet het zelf speciaal maken.’ Dus, maak er iets moois van!”

De gouden tip op werkvlak die je graag wilt delen

“Stilzitten maakt niet echt gelukkig! Het hebben van regie over je eigen leven en goed voor jezelf kunnen zorgen, dat brengt wel geluk met zich mee. Een baan hebben biedt stabiliteit en inkomen, wat bijdraagt aan jouw geluk. Elke vorm van werk brengt waardevolle ervaring met zich mee, waardoor je als mens groeit. Je kunt leren hoe dingen wel of juist niet moeten. Er valt altijd iets te leren. Dus, mijn advies is simpel: begin gewoon ergens, want in beweging zijn is gezonder dan stilzitten!”

Waar krijg jij energie van (privé gezien)?

“Ik haal energie uit het streven naar een gezonde en gebalanceerde levensstijl, wat voor mij van essentieel belang is. Mijn focus ligt op het vergaren van nieuwe kennis, regelmatige lichaamsbeweging en het verkennen van diverse culturen door middel van reizen. Sporten is voor mij niet alleen een fysieke activiteit, maar ook een strategie om mijn mentale gezondheid te bevorderen.

In mijn vrije tijd zoek ik graag de natuur op om tot rust te komen en nieuwe energie op te doen. Daarnaast hecht ik veel waarde aan het delen van kostbare momenten met familie en vrienden, wat bijdraagt aan een gezonde sociale connectie.

Een gestructureerd leven omvat ook meditatie, een praktijk die mijn mentale veerkracht versterkt. Deze holistische benadering draagt niet alleen bij aan mijn persoonlijk welzijn, maar heeft ook een positieve invloed op mijn zakelijke prestaties. Het handhaven van gezonde gewoonten en voortdurende zelfverbetering vormen de kern van mijn streven naar een gebalanceerde en duurzame levensstijl.” 

Wil je in contact komen? Maak dan snel een afspraak 

DISCIPLINES

Re-integratie, verzuim, coaching, loopbaanadvies

TAGS

Re-integratiedeskundige, loopbaanadviseur, coach, verzuimadviseur

BEREIKBAARHEID

Face-to-face, Microsoft Teams, telefonisch, Whatsapp, e-mail

CERTIFICERING

NLP Master / Allround Coaching / EMDR / Hypnose / Brein kennis
BEL ONSMAIL ONS