Skip to main content

Begin februari is bij ons een team gestart van 3 studenten van de Hogeschool Rotterdam met het ‘Business Booster-programma’. Tijdens dit studieonderdeel zijn de studenten bezig met het ontwikkelen van een mogelijk nieuw business concept gericht op toekomstbestendig leiderschap. Onderdelen die hierbij aan de orde kwamen zijn het doen van een intern en extern onderzoek, het creëren van draagvlak binnen onze organisatie en de implementatie van een mogelijk nieuwe koers. De studenten zijn wekelijks bij ons op kantoor aanwezig geweest om alles gedegen in kaart te brengen en hebben hiervoor nauw samengewerkt met onze collega’s.

Als organisatie waar (persoonlijke) ontwikkeling centraal staat wilden we hier uiteraard graag aan meewerken. Vorige week hebben de studenten hun business concept met ons gedeeld en we waren onder de indruk van de analyse die ze hadden gemaakt, hun voorstel en professionaliteit. We wensen ze veel succes morgen met de presentatie op Hogeschool Rotterdam en kijken uit naar de presentatie van het finale concept.

Wij helpen mensen groeien

Ben jij ook op zoek naar een leuke en interessante stageplek, of heb je een studieopdracht die mogelijk interessant is voor ons,  neem dan zeker contact met ons op!

Vragen?

Wij staan voor je klaar.

We horen graag waar de behoefte van de organisatie ligt en hoe we kunnen helpen in de huidige situatie. Ook vertellen we graag over onze aanpak en resultaten. Daar zijn we dan ook best trots op. Neem contact met ons op voor meer informatie of een eerste kennismaking.

Afspraak makenOfferte aanvragen