Skip to main content

Mensen groeien door persoonlijke ontwikkeling, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Daarom heeft ValentineZ een aanbod van diverse workshops en trainingen die stuk voor stuk bijdragen aan de persoonlijke als professionele ontwikkeling van werknemers.

Kandidaten die bij ValentineZ een 2e spoor traject, 3e spoor traject (ERD), WGA traject of outplacement traject volgen bieden wij de gelegenheid om, geheel kosteloos, deel te nemen aan de verschillende interessante groepstrainingen die wij organiseren. Onze loopbaanadviseurs maken altijd een voorstel op maat, die aansluit bij de specifieke wensen en behoeften van de werknemer.

Interactieve trainingen en workshops  

Tijdens de interactieve workshops en trainingen gaan werknemers aan de slag om specifieke vaardigheden eigen te maken. Naast de nodige tips, tricks en praktische handvatten zijn de sollicitatiegerichte trainingen ook in sociaal opzicht interessant voor werknemers, omdat het ze de gelegenheid geeft ervaringen met elkaar uit te wisselen. Ons aanbod bestaat, onder andere, uit een training PC- vaardigheden, Val op met je LinkedIn-profiel en Solliciteren: de do’s and dont’s.

Training Personal Branding

Vandaag hebben we op ons hoofdkantoor in Rotterdam de training Personal Branding georganiseerd. De training biedt mensen de juiste tools en handvatten die ze goed kunnen gebruiken in hun sollicitatieproces. Het leidt veelal tot nieuwe inzichten en biedt werknemers nieuwe perspectieven. Dat de training goed werd ontvangen zagen we terug in de positieve feedback. Naast sollicitatiegerichte trainingen bieden wij ook werknemers trainingen op het vlak vitaliteit, werkgeluk en bijvoorbeeld budget coaching.

Maatwerk trainingen, ook voor leidinggevenden en HRM-personeel

Ook organiseren we trainingen en workshops voor werkgevers, HRM-personeel en leidinggevenden. Al onze workshops en trainingen worden zowel solistisch als in teamverband aangeboden. De trainingen en workshops die we organiseren zijn (deels) maatwerk, we spelen graag in op de specifieke behoefte of vraag van de organisatie.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en neem dan contact met ons op!

Vragen?

Wij staan voor je klaar.

We horen graag waar de behoefte van de organisatie ligt en hoe we kunnen helpen in de huidige situatie. Ook vertellen we graag over onze aanpak en resultaten. Daar zijn we dan ook best trots op. Neem contact met ons op voor meer informatie of een eerste kennismaking.

Afspraak makenOfferte aanvragen