Skip to main content

Wij helpen werknemers de regie op hun leven en loopbaan terug te pakken

Met ons team van betrokken, enthousiaste en gekwalificeerde professionals hebben wij diverse specialisten in huis. Wij zijn ervaren in het begeleiden van werknemers met verschillende opleidingsniveaus, van laaggeschoold tot hoogbegaafd. Ook begeleiden wij werknemers met Long Covid, burn-out, kanker, autisme, ADHD, trauma, niet aangeboren hersenletsel en bieden wij begeleiding bij rouwverwerking en werknemers die vastlopen doordat ze gepest worden of gepest zijn in het verleden. Door de inzet van onze specialisten krijgen werknemers de begeleiding die ze nodig hebben en verdienen. Maak via deze link kennis met ons team van toegewijde specialisten.

Bij ons voelt iedereen zich welkom!

Ons team van meertalige professionals kan worden gezien als een afspiegeling van de maatschappij, waardoor iedereen zich onmiddellijk welkom voelt. Daardoor kunnen wij optimale begeleiding bieden aan werknemers met verschillende etnische en culturele achtergronden. Met onze no-nonsense aanpak spreken wij duidelijke taal. In elke taal.

En niet te vergeten… Wij zijn flexibel, creatief en beschikken over een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Wij doen er alles aan om werknemers op betrokken wijze te motiveren, activeren en werkgeluk te laten (her)vinden. Daarvoor doen wij graag een stapje extra en gaan verder waar anderen stoppen. Soms origineel, soms conventioneel, maar altijd functioneel en resultaatgericht. We ontzorgen, begeleiden en coördineren. We leggen de lat hoog voor onszelf en op de juiste hoogte voor de ander.

workshop en trainingen werknemers

Werk maken van potentieel, perspectief en participatie

Benieuwd hoe wij werken kunnen maken van het potentieel van uw waardevolle medewerkers? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hoe? Door een mailtje te sturen naar info@valentinez.nl of gewoon even de telefoon te pakken: 085 – 800 2010.

Vragen?

Wij staan voor je klaar.

We horen graag waar de behoefte van de organisatie ligt en hoe we kunnen helpen in de huidige situatie. Ook vertellen we graag over onze aanpak en resultaten. Daar zijn we dan ook best trots op. Neem contact met ons op voor meer informatie of een eerste kennismaking.

Afspraak makenOfferte aanvragen