Skip to main content

ValentineZ feliciteert collega’s met CROV-certificering!

Na al jarenlang werkzaam te zijn op het vlak van HR, participatie en re-integratie hebben drie van onze collega’s vorige week hun IVA Arbeidsdeskundige casemanagement opleiding afgerond en diploma in ontvangst mogen nemen. Hiermee zijn ze vanaf heden CROV-gecertificeerd. Als mobiliteits- en re-integratiebureau hechten wij veel waarde aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze werknemers. Wij zijn dan ook enorm trots op deze mooie prestatie en wensen Dalila, Izabella en Sakina veel succes toe met de interim casemanagement opdrachten die ze gaan vervullen.

Krijg ook grip op uw verzuim met casemanagement

Verbeter zelf ook het verzuimbeleid binnen uw organisatie met de inzet van casemanagement. Onze betrokken casemanagers staan voor u klaar om verzuim te beperken en duurzame inzetbaarheid binnen uw organisatie te verhogen. Ze helpen schadelast beperken of voorkomen.

Maak hieronder kennis met onze casemanagers. Benieuwd wat onze casemanagers Sakina, Dalila en Izabella voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Met casemanagement wordt elke uitdaging een kans voor groei en herstel

De IVA Arbeidsdeskundige Casemanagement opleiding was voor mij een buitengewoon verrijkende ervaring die mijn begrip van casemanagement naar nieuwe hoogten heeft gebracht. De diepgaande inzichten die werden geboden, zowel theoretisch als praktisch, hebben mijn professionele perspectief enorm verbreed. De docenten waren niet alleen zeer bekwaam in hun vakgebied, maar ook toegewijd aan het overbrengen van hun kennis op een boeiende en begrijpelijke manier. De docenten zijn professionals uit de praktijk die in staat zijn de theorie praktisch toe te passen. Met passie, enthousiasme en een vleugje humor brachten ze hun expertise over. Zelfs de meest droge onderwerpen werden hierdoor levendig en interessant. De opleiding was een investering die zijn vruchten heeft afgeworpen. Het heeft niet alleen mijn kennisniveau verhoogd, maar heeft me ook uitgerust met praktische vaardigheden die onmisbaar zijn in het veld van casemanagement.

Vanaf heden ben ik beschikbaar voor interim-casemanagement opdrachten. Wellicht kan ik binnenkort bij uw organisatie van betekenis zijn. Als u vrijblijvend van gedachten wilt wisselen, aarzel dan niet contact met mij op te nemen.

Wilt u direct in contact komen? Maak dan een afspraak.
Of bekijk het profiel van Sakina Maghroud voor meer   informatie.

‘Never stop learning, because life never stops teaching’

Als HR/verzuim professional vind ik het belangrijk om mezelf te blijven uitdagen en te blijven leren/ontwikkelen. Daarom heb ik vorig jaar besloten om de Crov opleiding te doen (Arbeidsdeskundig Casemanagement Regie op Verzuim). Mijn ambitie is om als verzuimspecialist klanten en werknemers te voorzien van diensten op het gebied van verzuim en re-integratie.

Ik ben van mening dat er nog veel winst te behalen valt in het 1e ziekteverzuim jaar en daar wil ik mij dan ook meer op gaan focussen de komende tijd. Want op moment dat je een werknemer in het 1e ziektejaar begeleid kan een eventueel 2e ziektejaar voorkomen worden. Dit is belangrijk voor de werknemer en kan tegelijkertijd de werkgever onnodige kosten besparen. Daar zit mijn uitdaging in waar ik mij de komende jaren in wil gaan verdiepen en specialiseren.

Vanaf heden ben ik beschikbaar voor verzuim casemanagement detacheringopdrachten. Mocht mijn profiel u aanspreken, dan kom ik graag in contact !

Wilt u in contact komen? Maak dan snel een afspraak
Of bekijk het profiel van Dalial Elouarti voor meer informatie.

Bevorderen van welzijn door het ontketenen van potentieel, zelfs in uitdagende tijden

Ik besloot de casemanagement opleiding bij IVA Opleidingen te volgen vanuit een diepe passie om mijn kennis en ervaring te laten groeien in het ondersteunen van mensen en organisaties tijdens verzuim- en re-integratietrajecten. Deze opleiding heeft niet alleen mijn begrip verdiept, maar heeft ook mijn praktische vaardigheden aangescherpt, waardoor ik effectiever kan zijn in het begeleiden van cliënten en bedrijven.

Wat mij het meest raakt in het vakgebied van casemanagement is de mogelijkheid om het welzijn van mensen te bevorderen door hen te helpen hun potentieel te benutten, zelfs onder moeilijke omstandigheden. Met een achtergrond in HR en ervaring als 2e spoor coach, voel ik me gesterkt om mijn expertise toe te passen bij het begeleiden van individuen en organisaties tijdens hun re-integratieproces. Mijn persoonlijke band met mensen en mijn toewijding aan hun welzijn vormen de kern van mijn motivatie. Ik geloof dat elk individu het verdient om ondersteund en aangemoedigd te worden in zijn professionele ontwikkeling, en ik ben vastbesloten om hieraan bij te dragen.

Wilt u direct in contact komen? Maak dan een afspraak.
Of bekijk het profiel van Izabella van Luin voor meer  informatie.

Vragen?

Wij staan voor je klaar.

We horen graag waar de behoefte van de organisatie ligt en hoe we kunnen helpen in de huidige situatie. Ook vertellen we graag over onze aanpak en resultaten. Daar zijn we dan ook best trots op. Neem contact met ons op voor meer informatie of een eerste kennismaking.

Afspraak makenOfferte aanvragen