Skip to main content

ValentineZ is het nieuwe jaar fris begonnen met een vernieuwde website. Onze site is er voor iedereen die op zoek is naar ondersteuning, advies of begeleiding op het gebied van 2e spoor re-integratie, outplacement trajecten en loopbaanbegeleiding. Met een verbeterde navigatie, meer informatie en een overzichtelijke structuur is het eenvoudiger om de informatie te vinden die je nodig hebt. Dus of je nu een werkgever bent die op zoek is naar ondersteuning voor werknemers, of een werknemer die op zoek is naar loopbaanbegeleiding. Wij zijn er voor jou!

Jouw werk is ons werk

Jouw werk is ons werk. En die verantwoordelijkheid nemen wij serieus. Wij staan voor het openen van nieuwe kansen en mogelijkheden voor iedereen die een volgende stap in het werkleven wil of moet maken. Binnen de eigen mogelijkheden maar vaak voorbij de eigen verwachting! Samen maken we de weg vrij voor meer participatie, diversiteit en duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.

Wij staan in jouw schoenen

Elke situatie is uniek en vraagt om een individuele aanpak. Daarom luisteren we eerst, voordat we adviseren. Dit helpt ons te begrijpen wat jouw doelen, uitdagingen en ambities zijn. Wij kunnen ons als geen ander verplaatsen in zowel de werkgever als de werknemer en doen dat zonder onze eigenheid te verliezen. We zitten als mens én professional aan tafel. Wij zetten ons in om je te helpen jouw doelen te bereiken. Of dat nu het (her)vinden van werkgeluk is of het bijdragen aan het verlagen van verzuim binnen de organisatie.

Talenten zien en benutten

Ons team van professionele, toegewijde meertalige adviseurs staan voor je klaar om je te begeleiden, te coachen en te ondersteunen bij elke stap in het traject. Daarbij geloven wij dat communicatie de sleutel is tot succes. Daarom spreken we duidelijke taal. In elke taal. Met betrokken en daadkrachtige begeleiding helpen wij omdenken, talenten zien en benutten en bouwen aan nieuwe perspectieven. Zo werken we samen aan jouw toekomst.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden naar ons en onze dienstverlening? Neem dan snel contact met ons. Wij helpen je graag verder.